9028 Gyõr, Fehérvári út. 155.   +36 20 587-3900

Vendégházunk 2001-ben nyitotta meg kapuit a városba látogatók előtt és azóta igyekszünk lehetővé tenni vendégeink számára a kellemes kikapcsolódást.

A Szenti Vendégház Győrben a 81-es főút mellett helyezkedik el egy békés, kertvárosi környezetben. Az autópályáról is könnyen megközelíthető, így átutazók számára tökéletes szálláshely, valamint az üzleti útra érkezőknek is ideális, hiszen az Ipari Park mindössze 5 perces autóútra ( 1 km-re) található. A csendes környezet pedig lehetővé teszi családok, párok pihenését, kikapcsolódását. A vendégház 16 szobával rendelkezik, mely összesen 45 fő befogadására alkalmas, így nagyobb csoportok elszállásolása is lehetséges.

 Ám szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Vendégházunk bulizásra, legény- és leánybúcsúk lebonyolítására nem alkalmas! Az ide látogatók pihenését igyekszünk kiszolgálni, ezért ha ilyen szándékkal foglalnál, kérlek fogadd el, nem ez a megfelelő szálláshely számodra! Megértésedet köszönjük!
Természetesen szállás mellett reggelit is tudunk biztosítani, valamint a Vendégháztól nem messze üzemel egy étterem is, ahol mind ebéd – menü, vagy á la carte- mind vacsora elfogyasztására is van lehetőség.